320

Rüyada Silahla Vurulmak, Kovalanmak veya ateş açmak yorumu

Rüyalar insanları bir çok şeyi önceden haber ederler. Çok kısada olsa insanların çok uzun gördüklerini düşündükleri olayda aslında gerçekleşen olayın bir kaç saniyelik olduğunu bilmek zor gelsede, Rüyalarda ki korku dolu dakikaları insan gerçekten yaşıyormuş gibi gelir. Bazı rüya yorumlarında kötüye yada iyiye tabir etmek çok fazla dikkate alınmaktadır. Bu nedenle Rüyanızda silah gördünüz, yada rüyada silahla kovalanıyorsunuz, rüyada biri size silahla ateş açıyor, rüyada silah sesi duymak, rüyada silahla ateş etmek gibi bir çok rüyanın ortak olarak yorumunu sizlerle paylaşacağız. Canlarım bu tür rüyaların genel olarak mantıkları veya yorumları kuvvet, şeref, memuriyet, emniyet ve başkanlık şeklinde olur.

Rüyada silah görmek, rüyada silahla vurulmak ve diğer silahla ilgili rüya tabirleri şöyledir:

Bir kimsenin rüyasında her ne şekilde olursa olsun silah görmesi; kuvvet, şeref, memuriyet, emniyet ve başkanlıkla tabir olunur. Hasta bir kimsenin rüyasında üzerinde bütün silahları taşıdığını görmesi; o kimsenin şifa bulup iyileşeceğine, eğer bir şeyden çekinip korkuyorsa o korkusundan kurtulacağına, eğer yolcu ise selametle yoluna devam edip geri döneceğine işaret eder.

rüyada silah görmek, rüyada silahla vurulmak, rüyada silahla vurulduğunu görmek, rüyada silah sesi duymak, rüyada silahla ateş etmek, rüyada silah sıkmak, rüyada silah sesi, rüyada silahla adam öldürmek, rüyada silah atmak, rüyada silahlı çatışma görmek şeklindeki rüyalarda da yukarıdaki rüya tabiri geçerli kabul edilir.

BENZER YAZILAR

46 Yorum

    lrfan

    arkadasımla birlikte motorsiklet uzerinde giderken yine arkadan gelen motorsikletli iki kisiden birisi arkadasşıma ateş edip vuruyor ve arkasından bana üç el ateş ediyor bi el bana isabet ediyor ve o an ilk aklıma gelen eşim ve onu cok sevdigim icin ölmemem gerektigini düsünuyordum. sonra uyandım.

    3 Mayıs 2012 Cevapla
    Zeliş

    rüyamda elimde çocuk geziyordum birden karşıma unutma beni dizisindeki serifle emine çıktı kucağımda bebeği şerife verdim ipe asılı olan bebeğin kıyafetini de eminenin terini silip şerife verdim koklayıp sarıldı bende ordan uzaklaştım eve geldim tam içeri girerken birileri elinde silah bana ateş etmeye başladı bende kapıdan içeri girdim biri tam karşımda silahla ateş etti biri parmağınıdan sıyırdı diğer kurşunda ayağıma geldi tamam durun herşeyi söylicam diye bağırırken o korkuyla uyandım hala silah sesleri silahtan çıkan ateşler gözümün önünde

    19 Temmuz 2012 Cevapla
    ibrahim

    rüyamda arkamdan ve önümden ateş edilerek vuruldum

    2 Eylül 2012 Cevapla
    muhammet

    ruyamda kalablik bır sokakta gezerken delırmış bıradam otomotık tufekle sağasola ateş edıyordu herkes kacışiyrdu oysa ben kacamadı adam karşmda tufeğı bana cevırmış bende yalvarıyorum ona yapma dıye oyınede bana ateş etti ve gobegımden benı vurdu yanlız mermı fazla gırmemıştı kanda akmıyordu sankı yaralanmamış gıbı ben aynı işlerımı yapıyordum oylede uyandım

    28 Ekim 2012 Cevapla
      admin

      Tabi yazdıklarımızın söylentilerden ibaret olduğunu unutmayın: Kan akmaması kötü olarak yorumlanır

      31 Ekim 2012 Cevapla
    asli1234

    Rüyamda çocukluğumun geçtiği ama artık yaşamadığım bir ilçede karanlık bir sokakta yürüyorum. Etrafta kimse yok. Tam bir sokak arasından geçerken sol taraftan yüzünü göremediğim, simsiyah bir adam silahını bana doğrultarak ateşliyor. Sol boşluğumdan vuruluyorum, acısını hissediyorum ama hiç kan akmıyor. Hiçbir şey olmamış gibi eve geliyorum. Evde fakültemde çok hoşuma giden bir hocamı görüyorum, sonra odama geçip aynaya bakıyorum. Kıyafetimin sol tarafında bir delik açılmış ve etim simsiyah olmuş, vücudumda kurşun deliğini görüyorum. Yaranın üzerine dokunmamla acıyla uyanmam bir oldu. Sizce neden böyle bir rüya görmüş olabilirim?

    1 Kasım 2012 Cevapla
      admin

      Rüya yorumları ile ilgili olarak özellikle silahla vurulmak tabiri en çok aranan rüya çeşitlerinden biridir. Silahla vurulmuş olmanıza rağmen kan akmamış ise bu durumda kötü bir şeyler olacağı yönünde yorumlar vardır.

      4 Kasım 2012 Cevapla
    eyyüp

    rüyamda bir kişi tarafından ateş edildi ikisi vücuduma saplandı sonra doktor iki kurşunu cıkardı ve rahatladım

    30 Kasım 2012 Cevapla
    ebru

    rüyamda bana ateş ettiler ama ölmüyorum

    22 Aralık 2012 Cevapla
    serap

    ben rüyamda esimle kendimi bosanıyor görüyom esimi arkadasımla yakalıyom kaynanam sacımı yoluyor az sacımı gördüm sonradan kendimi basımdan vurulmus görüyom ne demek

    5 Ocak 2013 Cevapla
      admin

      BU gibi rüyalarda sorulan sorulardan bir tanesi rüyanızda kan gördünüz mü? şeklinde olur eğer rüyada kanın döküldüğünü gördüyseniz rüya bozuluyor ama kan görmediyseniz kötüye alametmiş

      8 Ocak 2013 Cevapla
    fd

    rüyamda karnımdan vuruldugumu gördüm karnımı açıp bakıyorum bir delik var içinden sulu sulu kan geliyor

    31 Ocak 2013 Cevapla
    aslımm

    rüyamda her yer kar biri ateş açıyo etrafa bende yanından geçiyom sonra adam beni dönüp ayağımdan vuruluyorum sonra adam üstüme doğru geliyo polis var yanımda ama ben bağırıyom beni duymuyo sonra hayır diye diye uyanıyom.. bu nasıl oluyo ??

    31 Ocak 2013 Cevapla
    Attila Tenger

    rüyamda 2 katlı umuma açık bir yerin üst katındaydım ,yalnız değildim yanımda 2 arkadaşım daha vardı,binanın girişinde kapıda ise yaklaşık 10 arkadaşım vardı,bir gruptuk aslında,bir ses yada bir his ile alt kata koştuk ,daha merdivenlerden zemine inmeden 20 ye yakın bir polis ekibi
    binanın önüne gelir gelmez ateşe başladı ,girişte kapı olmadığı için hem binanın dışındaki arkadaşlara hem bize durmaksızın ateş ettiler,dışardaki arkadaşlar öldümü bilmiyorum yanımdaki 2 arkadaşım galiba öldü bende ölüyorum sandım ve kelimeyi şahadet getirdim,sonra ölmediğimi anladım ve ölmediğime çok şaşırdım,bize ateş edenler polkis değil polis kılığına girmiş kişilerdi

    29 Mart 2013 Cevapla
    sef

    rüyamda boğazımın ortasından vuruldum . çok korktum ..s.s

    4 Nisan 2013 Cevapla
    esen

    ruyamda tanımadıgım bır kızı kolundan vurdum. oda benı ensemden vurdu fakat kan cıkmadı ben basım cok agrıyor dıyordum fakat sesım cıkmıyorduu anlamı ne acaba

    11 Nisan 2013 Cevapla
    burhan

    eskişehirde asklerliğimi yapmaktayım yarın teskeremi alacağım ve dün akşam vurulduğumu gördüm yorumunuzu okuyunca rahatladım çok teşekkür ediyorum…

    29 Nisan 2013 Cevapla
    barbaros

    rüyamda nerede oldugumu bilmedigim bir yerdeydm yukarıdan atom bombası atıyorlardı şehre heryer yanıyordu ben ve arkadaşlarım öldüler (ilk okul arkadaşlarım) aradan zaman geçmeden ölmedigimi farkettim ben uyanınca arkadaşlarımda uyandı. hepimiz ateş çemberinden kaçmaya çalışıyorduk karşımızda elektirikli teller vardı büyük orta ve kısa böylu 2 arkadaşm çarpılarak can verdi ben dokunabiliyordum snradan elelktirge karşı bagışıklıgım oldugnu anladım. bn ve 1 arkadaşm ateşlerden kaçarken sessiz temiz bi su kenarında oturduk ve orada sera gördük oraya girdik ateş üstümüzden yanımızdan geçiyordu anck bize ulaşmıyordu bombolamalar bittikten snra arkadaşmla dışarı cıktık bir grup asker üzerimize dgru gliyordu ve ateşe başladılar tekrar kaçtık henüz yapımı bittmemiş bir inşaata grdm orada tesadüfen 2 bazukacı gördm şehri bomboalamkiçin onları yok ettim ve orda uyandım cok cokk korkunçtu….

    8 Mayıs 2013 Cevapla
    orxan

    Ruyalar aceba gercek olurmu

    29 Temmuz 2013 Cevapla
    MELİS

    arkadaşımla yolda giderken ilerde ateş ediliyor biri vuruluyor ama hiç kan görmedim sonra o vuran kişi bizi kovalamaya kalkıyor beni yakalıyor kaçmaya çalışıyorum sonra kurtuluyorum elinden bilet almaya gidiyorum tramwaya binip kaçayım diyırom ordan arkadaşıma ateş ediyor ama vurulmuyoruz ettiği ateş işlemiyordu bize

    23 Kasım 2013 Cevapla
    özge

    rüyamda sana bir sır vereceğim hayatı yasadım yaa ben fen dersinden en yüksek notu almışım sonra bana fenci özel bir yetenek yani yeteneğimde suda kalmakmış ve aylin savaş tilki felan plan yapıyoruz sonra melteme diyorumki bu iş tam senin için diyorum sonra meltem de koşuyor koşuyor onarı oyalıyor melteme bağırıyorum hadi koş diye birinci ikincvi silah sıkışında ıskalıyorlar ama 3. de ayağıma sıkıyorlar aslında hiç acımıyorr ama ayağımı tutuyorum sonra ise reyhan ve çağla ağlıyor beni öle görünce 🙂

    2 Şubat 2014 Cevapla
    aygun

    uykumda vuruldugumu gordum ve bacaqlarimdan kan akiyordu

    10 Şubat 2014 Cevapla
    aygun

    ruyamda kosdumu ve vuruldumu gordum bacaklarimdan kan akiyordu lutfen ruyami yozun

    10 Şubat 2014 Cevapla
    Darqman

    gecen gece gördüm Rüyamda Birisine Nasıl bişeyse Tabanca ile saydırmama ragmen o kişi ölmedi ve Kaçtı Bunun cevabını aramaktayım 🙁

    16 Mart 2014 Cevapla
    yunus

    Hasta bir kişinin rüyasında 30 kişiye silahla ateş ettiğini görmek

    12 Nisan 2014 Cevapla
    kezban

    Ruyamda askerler bize ates aciyolardii biz korkumuzdan hem saklaniyodukk hemde kaciyodukk cevabini alabilriyim

    12 Mayıs 2014 Cevapla
    kezban

    Ruyamda askerler bize ates aciyolardii biz korkumuzdan hem saklaniyodukk hemde kaciyodukk cevabini alabilriyims

    12 Mayıs 2014 Cevapla
    onder

    Rüyamda bir bayan beni silahla izliyordu pencereden baktığı.mda beni vurmak icin pusu kurduğunu gördüm ve sonrada uyandım.

    14 Haziran 2014 Cevapla
    hiraur

    rüyamda silah gördümböyle bitane büyük adam bitane çocuk karşıtarafa ateş atıyorlar büyük adam vuruldu ortadan kay boldu

    21 Haziran 2014 Cevapla
    elif

    Rüyamda gerçek hayatta dusmanim olan birinin bana ve eşime doğru ama havaya ateş attigini gördüm tam yedi elden fazlaydi ates sayisi ne anlama gelio acaba yardimci olur musunuz…..

    25 Haziran 2014 Cevapla
    günay kozan

    magnum altı patlar ile bir ordunun üzerine ateş ederek yürüyordum.

    1 Temmuz 2014 Cevapla
    ilker

    Vuruldum ama ölmedim gardaş,ateş ettiler mermiden kaçtım bana ateş edeni arkadaşım öldürdü yanındaki kızda ilkeri vurma diye bağırıyordu. sonra arkadaşımda ölüyor vurduğu adam can çekişiyor başına gidiyorum benim silahın mermesi bitmiş arkadaşın silahını alıyorum ama onunda mermi konulan yerinden mermiler görünüyor bi sıkıyorum yerden seken mermi kulağımı vuruyor sonra beni vurun bir asker gibi ölmek istiyorum diyorum :))Bu rüyanın öncesinde karanlık bi yerde yine arkadaşımla uyuyoruz böyle damlı ve evde biz askeriz yine tavan arasından kurt sesleri gelior yavru kurt sesleri, tavana vuruyoruz derken tavanın bi tarafının delik olduğunu görüyorum arkadaşım oraa elini atıyor kurt yavrusunu yakalıyor yavru cılık atıyor derken anasını gördük kurt annızı sktım deyip aşşa atladı ben hemen kaçtım yan odaya geçtim orda balta ,keser fln var diye odaya girdim kurtta peşimizden geldi aldım naça bi koydum kurda orda öldü .sonra yavrusun aldım bahçeye çıktım ortalık yemyeşil yavru kurt bana sirinlik yapıyor onunla oynuyorum derken bi helikopter gelior. surucu babam havada cılgınlıklar yapıyor bir ucurtma gibi havada sevam verdiğiyor takla atıyor sonra helikopter birden dağ motoruna dönüştü bi dağ parçasına çarptı heycanla koştum yanlarına gittim içerdekiler yaralı en çokta babam kanlar akıyor her yerinden sonunda herkesi öldürceksin bari kendini öldür diğerleri senden kurtulsun diyorum bi sosyal mesajla rüya sonlanıyor.

    3 Temmuz 2014 Cevapla
    isa

    😀 öğrendim ya rahatladım

    14 Temmuz 2014 Cevapla
    ayse tolu

    bn rüyamda bi düğün deyim bu dugunde kalbimin üstğnde bi gaz bezi sarılı babam yanıma geliyo ve diyo ki kızım dikkat et iki defa kursun yedin üçüncüye ii olmaya bilir diyor ve ben glüyorum kan gelmiyo kursun yarasında kan falan da görmüyorum gaz bezini elimde bi mendil gibi tasıyorum kalbimin ustunde tutuyorum bu ne anlama gelir hiç bi acı bile hissetmiyorum

    13 Kasım 2014 Cevapla
    İbrahim

    Rüyamda okulda erkek olmama rağmen bir
    kızla kavga ediyorum ama neden kavga ettiğimi bilmiyorum sonra kız silah çıkardı ve bana doğru uzattı bende silahın ateş edecek olan yerinden tuttum ve bana dedi ki elini kırarım dedi bende kırsana hadi dedim ve kız silahı ateş etti ama benim elim çok acımadı sonra bir ders sonra o kızı arkadaşlarımla aramaya başladım hiç bir yerde bulamadık sonrada uyandım zaten

    23 Kasım 2014 Cevapla
    busra

    Ruyamda biriyle sarms dolas sigara iciyoduk ve biri bizi gordu yabanci biri ve beni bi eve goturdu sonra bacagimdan vutcakti agladim yapma dedim ve sonra beni bitakti gerisni pek hatirlamiyrum sonunda o kisiyle birbirimizi sevmeye basladik sonundada o bi yere gidickti istemiyodu ama gitmesi lazmdi gerisni hatrlamiyrum

    27 Aralık 2014 Cevapla
    burçak

    Rüyamda sokaktayız arkadaşımla ben erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorum arkadaşımda uzaklaşıyor. Ben sonra yere yatıyorum gökyüzünü izliyorum. Sonra bir apartmanın 2. Veya 3. Katı kadar yükseklikte oturmak için bir yer var o dikkatimi çekiyor ve tepesinde de bir tane adam ( bizim burda elekçi derler ırkçılık gibi birşey yapmak istemiyorum ama adam öyleydi ) bana bakıyor ve rahatsız edicek şekilde gülüyor sonra tabancayı gösterip bana doğru ateş ediyor ama denk delmiyor. Arkadaşım bağırınca ona da ateş ediyor ama o da vurulmuyor. 6 el bana 2 el de arkadaşıma ateş ediyor ama ölen yok

    3 Ocak 2015 Cevapla
    tuncay ertem

    Meraba , Ben ruyadamda bir gelin ve damadi baslarindan silahla ates ederek yaraladim ama olmediler uyandigimdan gercekten olmus sandim bir kac saat etsinde kaldim sizce nedir bu?

    5 Ocak 2015 Cevapla
    kıymet arslan

    Merhaba ruyamda bizim eski komsumuz bana ates ediyor ama silah ates almiyor ve ses cikarmiyor bende kaciyom sıginacak yer ariyom ama bulmamiyom yorumlarsaniz sevinirim

    23 Ocak 2015 Cevapla
    darkly

    rüyamda hastane içinde 5yerimden tüfekle vuruluyorum vuran kişi ölmüş sansin diye ölü rolü yapıp tekrar ayağa kalkıyorum kurşunlardan 3nü kendiliğinden çıktığını görüyorum kurşun delikleri duruyor ama kan akmiyordu hastane içinde doktora varıp diğer 2sini çıkartmaya gidiyordum ve uyandım

    27 Ocak 2015 Cevapla
    yusuf

    Ruymda biri bana ikitane mermi veriyor daha sonra ayni adamin elinden silahi almaya calisiyrum

    5 Şubat 2015 Cevapla
    bedri

    Rüyamda tanimafigim bir kişi tarafından durduk yere mahallemde ateş altına geldim. İlk ateşinde sağ bacagimdan vuruldum sonra kaçtım o ayakla. Bir daha o yere geldim ve bi muddeylt sonra yine ateş etmeye başladı sol bacagimdan vuruldum ama ayaklarimin üstünde durup kacabiliyordum. Merdivenlerden aşağıya attım kendimi arkamdan ateş etmeye devam ediyordu kaçtım uzun sureli ama bildiğim yerlere doğru kaçtım. Bi anda onuma cikti ateşe devam ediyordu korkudan uyandım.

    6 Nisan 2015 Cevapla
    sultangulendam

    rüyada beni silahla ateşlediler,amma o kurşunlar bana dokunup içime girmeden yerlere düştüler,ve bana hiç bişey olmadı.

    1 Mayıs 2015 Cevapla
    Hatice

    Arkadaşlarımla birlikteyim eski oturduğum yerde polisler geliyor silah sesleri yükseliyor iki arkadaşımı arıyorlarmış ben kaçıyorum saklanacak bir yer buluyorum arkadaşımdan birisi silahla ölüyor ve bir şekilde evime girebiliyorum

    18 Şubat 2017 Cevapla
    Bağdagül

    Ruyamda karanlıkta dışarıya çıkarsam bana saldırırlarsa diyorum.Bende tüfekle ateş ederim diye hayal ediyorum.Ama karanlktaymışım gibi hayal ediyorum ve tüfek sıktığımı düşünüyor,hatta sesenin yankılandığını da düşlüyorum.Havaya doğru sıkarken ya birini vursaydım diye de aklımdan geçiyor

    26 Mayıs 2018 Cevapla
    Azim

    Selamün aleyküm arkadaşlar ben bi topluluk içersinde çoğunu tanıdığım arkadaş olduğum kişilerle arsa gibi biyerde toplanmışız ileride 4 5 arkadaş oturmuş birşeyler konuşuyor bizde onları bekliyoruz o sıra polislerin geldiğini görüyorum bende arkadaşlar bağırıyorum ığğğ diye bizde ığğğ polisin geldiğini haber vermek için kullanırız onlarda kaçmak üzereyken uzun namlulu özel harekât etraflarını çeviriyor kaçamıyorlar bizimde etrafımızı sarmışlar bir yunus polisi benim haber verdiğini biliyor karşımda geçip silahını çekiyor mermiyi ağzına verip 4 5 el ayağıma ateş ediyor o sıra ortalık karışıyor yanımda biriyle kaçmayı başarıyoruz polislerden kurtulduğumuzda ayağıma bakıyorum mermiler hepsi sıyırmış izler var yani çizip geçmiş isabet etmemiş yanımdakide na kadar şanlısın diyor orda rüya bitiyor bu rüyanın anlamını bilen varsa Rice etsem bilgi verir misiniz

    26 Şubat 2019 Cevapla

Bir cevap yazın